Training: Veranderen voor gevorderden

05 sep 2017 - Reacties
 • Schiet je vertrouwde handelingssrepetoire ook wel eens te kort?
 • Ben jij in voor groei en persoonlijke ontwikkeling?
 • Sta jij nu voor een opgave? Is er een uitdaging die veel van jou eist? Heb je wellicht nieuwe skills nodig?
 • Heb je al successen behaald, maar besef je dat jij nu meer nodig hebt om een innovatie of verandering te realiseren? 
 • Heb jij behoefte aan nieuwe inspiratie en inzichten om tot veranderingen te komen?


Dan is de driedaagse training: “Veranderen voor gevorderden” voor jou! Dit opent jouw ogen, prikkelt en inspireert je tot een andere handelswijze. Het verdiept jouw kennis over veranderen en innoveren. Het zorgt dat je vertrouwde veranderingsrepetoire een totaal nieuwe impuls krijgt.

In drie intensieve dagen word je samen met andere deelnemers uitgedaagd en gestimuleerd. Je komt tot nieuwe inzichten en denkkracht. Jij krijgt nieuwe handelings- en interventiestrategieën aangereikt voor jouw marketing en veranderkundige vraagstukken en uitdagingen.

We schakelen continu tussen praktijk en theorie. Na de training heb je vele nieuwe inzichten voor jouw uitdagingen. Je bent op de hoogte  van diverse methoden en technieken. Voorafgaand aan elke bijeenkomst krijg je een opdracht uit je eigen praktijk en bestudeer je relevante theorie. De bijeenkomsten worden gehouden op inspirerende plekken.

Het leidt er bijvoorbeeld tot:

 • Jouw potentie en die van mensen om je heen wordt anders benut
 • Je krijgt meer aansluiting bij jouw klant en medewerkers
 • Je neemt mensen mee in een vernieuwing en weerstand wordt omgezet in nieuwe mogelijkheden

Reacties op de trainingen van Verse Peper

- Beste training ooit, en ik heb al heel wat trainingen gevolgd.

- In nog geen uur tijd maakt ze je bewust van concrete ontwikkelpunten. Ze laat het je zelf ervaren. Klasse.

 -Het heeft bij ons tot meer dan 300% rendement geleid.

- Diane heeft bij ons team veel indruk gemaakt, ze wordt vaak geciteerd.

- Ze weet waar ze het over heeft en zet echte veranderingen in gang!

De opzet van de training

Dag 1 Mezelf inbrengen in een verandering

Jij presenteert je vraagstuk vanuit individueel perspectief. Aan de hand van theorieën wordt het logisch waarom we handelen zoals we nu handelen. Je leert nieuwe ziens- en luistermanieren. Je ontdekt waar jij een verandering kan inzetten. Deze eerste dag brengt jou nieuwe energie en inzichten voor jouw uitdaging. Vanaf nu kijk je al anders tegen jouw vraagstuk aan.

Dag 2 De wereld, buiten mijn context

Tijdens de tweede dag reflecteren we: we gaan de buitenwereld binnen brengen, zowel in de theorie als in het toepassen van externe inzichten. We leren hoe interventies inzet door bijvoorbeeld buiten je context te kijken. We leren methoden waarmee we ons handelingsrepertoire verbreden en meer perspectieven voorhanden krijgen, dan eerder mogelijk leek. 

Dag 3 Zelf kraken zetten

Op de derde dag gaan we zogenaamde kraken zetten. Je krijgt theorie en handvatten aangereikt om de kraak te zetten in jouw praktijkcasus. Je ziet welke disfunctionele patronen er zijn en hoe jij en de ander, die in stand houdt. Je leert hoe je nieuwe mogelijkheden en beweging kunt creëren. Je leert hoe je een interventiestrategie ontwikkeld.

Voor wie 

Wil je verandering brengen en nieuwe inspiratie voor jou als leider opdoen? Ben je werkzaam als manager, teamleider, projectleider, staflid of programmamanager? Werk je in een middelgroot tot groot bedrijf, bijvoorbeeld bij een zorginstelling, de gemeente, een bank of in de energie-, goede doelen, educatieve of culturele sector? Heb je vaak te maken met mensen die jij in beweging moet zetten? Heb jij een veranderuitdaging? Loop jij regelmatig tegen dezelfde dingen aan? Of ben je toe aan een nieuwe stap?

De kosten

De kosten voor deze driedaagse training zijn € 1395,- per persoon exclusief BTW.  Breng jij een collega of vakgenoot mee, dan krijg je € 250 korting als je je opgeeft voor 1 januari 2017. De opleiding gaat door bij een deelname van minimaal 4- en maximaal 10 personen.

Extra mogelijkheden

Wil je een intensievere aanpak, dan is coaching naast je opleiding mogelijk. Eventueel gaan we samen met jou en je team aan de slag om je verandervraagstuk aan te pakken.

Interesse? Mail diane@versepeper.nl of bel 06-28098327

Laat een reactie achter

 
 • Eline 26-10-2015 om 09:53

  Graag wil ik meer informatie over de driedaagse training. Aangezien ik op deze data niet kan. Groeten Eline

Reacties

Wat vind jij van dit artikel? Graag hoor ik jouw mening, tips en visie! Delen is tenslotte vermenigvuldigen.

Laat een reactie achter
Diane Siemelink, Owner Verse Peper

Diane Siemelink, Owner Verse Peper

Diane Siemelink denkt graag mee met uitdagende veranderkundige vraagstukken. Bij organisaties gaat het om de mensen. En de diensten die zij bieden en vormgeven. 

Ze helpt organisatie met hun uitdagingen. Door mensen anders te laten kijken. Nieuwe mogelijkheden in hun repetoire toe te voegen. Ze komt ze met een frisse blik en scherpe vragen. Brengt de buitenwereld binnen. Waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ze staat voor duurzame resultaten.

Ze helpt teams en individuen met hun (persoonlijke) groei. Ze verzorgt onder andere trainingen en interventies op het gebied van "Waardenloos luisteren", "Verse Blik" , "Buiten de lijnen," en Energieboost. Ze Coacht leidinggevenden en teammanagers om veranderingen te realiseren. En is veelvuldig spreker en inspirator als het gaat om deze onderwerpen. 

Diane Siemelink is afgestudeerd als Sociaal Wetenschapper aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft studies gevolgd bij het Tias in retail- en dienstenmarketing en is ze opgeleid en werkzaam als veranderkundige/ Interventiekundige. Ze heeft jarenlange ervaring bij dienstverlenende organisaties, non-profit en profit organisaties.